bg_image

Vasudeva

Lees verder …
..

Sri Vasudeva is de oprichter en spirituele leider van Blue Star Trinidad & Tobago en de inspiratiebronvoor de Blue Star centra. Hij is schrijver van verschillende boeken, waaronderZoek het Zelf in je, In Wezen ben je vrij, You are the Light en The Self as a Leader. Zijn lezingen, meditaties en workshops laten altijd een diepe indruk achter.

Sri Vasudeva is op 14 augustus 1954 geboren in Trinidad, Midden-Amerika. Op 21-jarige leeftijd reisde hij naar India omdat hij zich realiseerde dat wat hij zocht niet te vinden was in het Westerse onderwijs. Hij was op zoek naar onvoorwaardelijke liefde en blijvend geluk.

bg_image

Moeder Amma

Lees verder …

Sri Mata Amritanandamayi Devi (Moeder van de onsterfelijke Gelukzaligheid), wordt ook wel liefdevol en eerbiedig  Amma genoemd. Zij is een heilige vrouw, die in 1952 is geboren in een arm vissersgezin in Kerala, het zuiden van India. Amma’s hele leven is een onvergelijkbaar voorbeeld van  onvoorwaardelijke liefde en mededogen.

Door haar buitengewone daden van liefde en onbaatzuchtigheid heeft Amma de afgelopen 30 jaar miljoenen harten over de hele wereld geraakt. Jaarlijks bezoekt Moeder Amma Nederland en ook wij hebben tijdens deze bezoeken mogen ervaren hoe bijzonder het is om tijdens de darshan (persoonlijke ontmoeting) die Zij urenlang achter elkaar geeft, haar zegening te ontvangen.

bg_image

Moeder Meera

Lees verder …

Moeder Meera is een Avatar en naar de Aarde gekomen, niet om zelf te leren en verlichting te vinden, maar uit mededogen om anderen te helpen. Avatars zijn altijd één met het geheel, met God.

Een Avatar kan worden gezien als een facet van een diamant en tegelijkertijd de hele diamant die een speciale Energie naar de Aarde brengt. Moeder Meera brengt de Energie van Paramatman, het oneindige Licht dat de bron van alles is, van Zijn, van Kennis, Geluk en Vrede,..  van iedere Ziel.