In ons Ananda Yoga Centrum bieden wij al sinds 1989 een breed scala aan in korte cursussen en wekelijkse lessen in hatha yoga, meditatie, massage (metamorfose massage en ayurvedische massages), tai chi, bewustwording en spirituele ontwikkeling.

Welbevinden bevorderen

Zowel in de wekelijkse lessen, als in de korte cursussen word je op inspirerende en liefdevolle wijze geleid naar het ervaren van meer lichamelijk en geestelijk welbevinden in jezelf.

We benaderen elk mens als uniek. Misschien verlang je naar meer ontspanning en rust in je leven vanwege te veel lichamelijke of emotionele stress? Of werk je liever aan het creëren van meer lenigheid en vitaliteit? Of ben je op zoek naar je innerlijke kracht en vrede? Of naar spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling? Naar healing en balans door massage?

Een grotere balans en harmonie in jezelf en in je dagelijkse leven wordt door al onze lessen en cursussen bevorderd. Jouw levensenergie gaat zo weer vrijer stromen. Wat fijn om te voelen dat je welbevinden echt toeneemt!