Het is een groot genoegen te luisteren naar en mee te zingen met de spirituele muziek van de verschillende artiesten welke bij Ananda Yoga Centrum optreden.

De krachtige vibraties komen gedurende de concerten diep in elke cel van je binnen en openen je hart-centrum voor onvoorwaardelijke liefde, geven vrede in je hoofd en leiden je naar je Hogere Zelf.

Vaiyasaki Das

Vaiyasaki Das is een zeer veelzijdig begaafd musicus en bhakti yogi, die zich in de afgelopen 30 jaar heeft gewijd aan het zingen van kirtans, de authentieke devotionele muziek uit de traditie van het oude India.

Daarmee heeft hij mensen in de hele wereld in hun hart en hoofd geraakt. Zijn liederen zijn de vrucht van zijn devotie, Spirit, integriteit en muzikaliteit en verheffen het bewustzijn door de heilige muzikale vibraties.

Surajit Das

Surajit Das is een Indiase muzikant met een indrukwekkende staat van dienst. Hij bespeelt de sitar en geeft geregeld concerten, begeleid door andere muzikanten op traditionele Indiase instrumenten.

Met name heeft Surajit enkele CD’s gemaakt met daarop therapeutische Ayurvedische muziek, gericht op het in balans krijgen van lichaam en geest.

Satsang

Satsang is het samenzijn in Liefde en Waarheid met spirituele vrienden en vriendinnen. Graag nodigen we je uit voor onze wekelijkse satsangavonden.

Op deze avonden zullen we, door het gezamenlijk zingen van mantra’s, te luisteren naar woorden van inspiratie en door te mediteren, ons verbinden met de positieve energie van Licht en Liefde.

Beluister