Moeder Meera is een Avatar en naar de Aarde gekomen, niet om zelf te leren en verlichting te vinden, maar uit mededogen om anderen te helpen. Avatars zijn altijd één met het Geheel, met God. De verspreiding van Licht, Liefde en Genade is Moeders geschenk voor de wereld.

Moeder Meera is geboren in 1960 in de plaats Madanapalle, in de staat Andhra Pradesh, India. Tegenwoordig leeft de Moeder in een klein plaatsje in buurt van Limburg a/d Lahn in Duitsland.

Speciale energie

Een Avatar kan worden gezien als een facet van een diamant en tegelijkertijd als de hele diamant die een speciale energie naar de aarde brengt. Moeder Meera brengt de Energie van Paramatman, het oneindige Licht dat de Bron van Alles is, van Zijn, van Kennis, Geluk en Vrede, van iedere Ziel.

“Het doel van mijn werk is het naar beneden roepen van het Licht van Paramatman en in het helpen van mensen.
Daarvoor kwam ik – om jullie harten te openen voor het Licht.“ ~ Moeder Meera.

Meditaties met Moeder Meera

Dagelijks is het mogelijk live met Moeder Meera te mediteren. Deze stille meditaties zijn van 19.00u tot ongeveer 20.00u via haar YouTube kanaal te volgen.

In haar centrum in Schaumburg is het mogelijk om elke zaterdag en zondag samen met haar te mediteren als zij in Duitsland is.  De meditaties zijn om 19.00 uur en kosteloos bij te wonen. Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, worden bezoekers verzocht om tien tot twaalf weken van tevoren te reserveren.

Meer info