Moeder Meera is een Avatar en naar de Aarde gekomen, niet om zelf te leren en verlichting te vinden, maar uit mededogen om anderen te helpen. Avatars zijn altijd één met het Geheel, met God. De verspreiding van Licht, Liefde en Genade is Moeders geschenk voor de wereld.

Moeder Meera is geboren in 1960 in de plaats Madanapalle, in de staat Andhra Pradesh, India. Tegenwoordig leeft de Moeder in een klein plaatsje in buurt van Limburg in Duitsland.

Speciale energie

Een Avatar kan worden gezien als een facet van een diamant en tegelijkertijd als de hele diamant die een speciale energie naar de aarde brengt. Moeder Meera brengt de Energie van Paramatman, het oneindige Licht dat de Bron van Alles is, van Zijn, van Kennis, Geluk en Vrede, van iedere Ziel.

„Het doel van mijn werk is het naar beneden roepen van het Licht van Paramatman en in het helpen van mensen. Daarvoor kwam ik – om jullie harten te openen voor het Licht.“ ~ Moeder Meera.

Darshan

Daar en tijdens haar reizen over de wereld geeft Moeder Meera ons het geschenk en de unieke gelegenheid van darshan. Dit is de overdracht van Liefde, Licht en Genade.
Moeder Meera geeft elke zaterdag en zondag darshan als zij in Duitsland is.  De darshans zijn om 19.00 uur en kosteloos bij te wonen. Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, worden bezoekers verzocht om tien tot twaalf weken van tevoren te reserveren.

Ook bezoek Moeder Meera eens per half jaar Nederland en ook Belgie. Meer info over haar bezoeken.