“In satsang ontmoeten we de diepere lagen van vreugde, liefde, stilte en wijsheid in onszelf.”

Door mooie mantra-zang, verstilling, woorden van inspiratie en een diepe meditatie verbinden we ons met de positieve energie van Licht en Liefde. Zo maken we de verbinding met onze Ware Natuur, Atman,  krachtiger.

Wat is Satsang?

Voor hen die niet bekend zijn met satsang, een korte introductie. Het zijn vreugdevolle avonden, waarop we elkaar ontmoeten vanuit Licht en Liefde. De avonden dragen bij aan het verhogen van je bewustzijn en geven Innerlijke Kracht. Hierdoor creëren we samen tevens een veld van positieve energie in een wereld die erg uitgedaagd wordt.

Om de positieve kwaliteiten in onszelf te bevorderen zingen we met elkaar mantra’s en andere spirituele liederen. Goed kunnen zingen is niet belangrijk, het mantra-zingen is een spirituele beoefening. Het heeft een zuiverende en helende werking op je gehele wezen, want het lost oud karma op.
De mantra’s die wij zingen bestaan uit krachtige woorden of zinnen, die diverse keren in voor- en nazang herhaald worden.

Naast het zingen van enkele mantra’s luisteren we naar een tekst, die ons inspireert hoe we in contact kunnen blijven met de Liefdevolle Bron, die de essentie is van wie wij zijn. Hierbij wordt er altijd een verbinding gemaakt naar de praktijk van het dagelijkse leven.
De avonden sluiten we af met een meditatie van Sri Vasudeva, onze geliefde spirituele leraar uit Trinidad & Tobago.

Satsang wordt ook wel omschreven als samenzijn in Waarheid met spirituele vrienden en vriendinnen.

Praktische informatie

Data

nieuwe datum volgt spoedig

Tijd

van 20.00u. tot ongeveer 21.30u.

Kosten

De toegang is vrij, een donatie stellen we op prijs waarmee we kleinschalige humanitaire projecten ondersteunen.

Aanmelden

Maha Kundalini Master Sri Vasudeva chanting juni 2019

<