Als wij met mensen werken, doen wij dat op liefdevolle en respectvolle wijze. In onze lessen is er aandacht voor je lichamelijke, emotionele en spirituele welzijn, zodat je tot volledige ontplooiing kunt komen. De balans en harmonie, die zo ontstaan, zullen je eigen bestaan meer diepgang geven en geven je de mogelijkheid bij te dragen aan het welzijn van anderen en van de samenleving.

Positieve kwaliteiten ervaren

Dit leidt tot een bewustwordingsproces, waarbij je zult gaan ervaren dat energie een belangrijke rol speelt. Als de energie in jezelf krachtig gaat stromen door de vaardigheden die wij je in de opleidingen aanreiken, ga je positieve kwaliteiten ervaren zoals meer heelheid, vreugde, vitaliteit, vrede, zuiverheid en geluk.

Yoga, massage en ontwikkeling

De opleidingen geven een impuls aan je spirituele en persoonlijke groei, en tevens leer je op kundige en praktische wijze vaardigheden in yoga, massage of spirituele ontwikkeling. Je wordt opgeleid in het geven van yogales aan volwassenen, aan kinderen of aan zwangeren, of tot ayurvedische masseur/masseuse, of voet-reflexzone therapeut(e). In Het Spiritueel Ontwikkelingsjaar is de aandacht vooral gericht op het bevorderen van je intuïtieve ontwikkeling.