Klankmeditatie en healing

klankmeditatie_en_healing-yoganandDe klankmeditatie en healing avond wordt gegeven door Yoganand. Tijdens een klankmeditatie en healing stemt hij zich af op de energie van de aanwezigen in de zaal. De liefde van het hart zal tijdens de klanksessie de leidraad zijn.

Helende klanken 

Op geïnspireerde wijze bespeelt Yoganand tijdens de klankmeditatie Tibetaanse klankschalen, de trommels en andere sjamanistische instrumenten. Daarnaast maakt hij gebruik van de helende werking van zijn stem door mantra’s te zingen of oerklanken ten gehore te brengen.

Zowel de instrumenten als de zang brengen trillingen voort, die de energie in jouw bewustzijn in beweging brengen. Dit heeft een helende en ontspannende werking op je fysieke, emotionele, mentale en spirituele welbevinden.

Stromende levenskracht door klankmeditatie & healing

klankmeditatie_en_healing-klankschaal-yoganandOude blokkades en verstoringen zullen zo gemakkelijker oplossen, waardoor er weer ruimte in jezelf komt voor creativiteit, zelfexpressie, evenwicht, positiviteit, gezondheid en vrede.

Een bijzondere stroom van energie wordt zo opgang gebracht, een stroom die in yoga wel Kundalini Shakti genoemd wordt, en je dichter bij de Bron in je zelf brengt.

Ervaring

Echo van mijn ziel

Klankschaal
mijn focus
vang
mijn diepste trilling
de kleinste rimpeling
laat ’t vervloeien
in leegte
in stilte

stilte wordt leeg
leegte wordt vol
verdrijft mijn ego
en dan
is er eigenheid
ik voel me vrij

in mijn wezen
geborgen
voel ik ruimte
volheid
blijheid & liefde

klankschaal
mijn focus
laat deze echo
weerklinken
in al mijn doen
en laten.

Hedwig Zwart

Inspiratie naar aanleiding van een klankmeditatie & healing door Yoganand.

Praktische informatie

Data

woensdagavond 21 november ’18,

vrijdagavond 11 januari ’19,

Aanvang

19.30 u.

Docent

Yoganand

Entree

€20,-

Reserveren is gewenst.

NB Reserveringen die korter dan 48 uur van te voren worden afgezegd of in geval van no show zullen wij, ongeacht de reden, de entree in rekening brengen.