Klankmeditatie en healing

woe 29 sept. – vr 22 okt.

De klankmeditatie en healing avonden worden gegeven door Yoganand, spiritueel coach, lichtwerker, yoga teacher. Tijdens een klankmeditatie en healing stemt hij zich af op de energie van de aanwezigen in de zaal. De liefde van het hart zal tijdens de klanksessie de leidraad zijn.

Klankmeditatie met Yoganand

Helende klanken 

Op geïnspireerde wijze bespeelt Yoganand tijdens de klankmeditatie Tibetaanse klankschalen, trommels en andere sjamanistische instrumenten. Daarnaast maakt hij gebruik van de helende werking van zijn stem door bijzondere mantra’s of oerklanken te zingen.

Je zult bij het bespelen van de instrumenten, en ook bij de zang, bijzondere trillingen ervaren. Je gaat voelen hoe hierdoor de energie in het bewustzijn op een unieke wijze in beweging wordt gebracht. Zo ontstaat er een helende en ontspannende werking op je fysieke, emotionele, mentale en spirituele welbevinden.

Stromende levenskracht door klankmeditatie & healing

Oude blokkades en verstoringen zullen zo gemakkelijker oplossen, waardoor er weer ruimte in jezelf komt voor creativiteit, zelfexpressie, evenwicht, positiviteit, gezondheid en vrede.

Een bijzondere stroom van energie wordt zo opgang gebracht, een stroom die in yoga wel Kundalini Shakti genoemd wordt, en je dichter bij de Bron in je zelf brengt.

Ervaringen

Ik heb al op vele plaatsen klankmeditaties bijgewoond. De klankmeditatie & healing bij Yoganand heb ik als zeer krachtig en helend ervaren. Nog nooit was ik zo diep ontspannen, zelfs tot in mijn botten! Heel bijzonder. Daar wil ik van Eindhoven wel voor naar Ellecom komen.
Claudia

Echo van mijn ziel
Inspiratie naar aanleiding van een klankmeditatie & healing door Yoganand.

Klankschaal
mijn focus
vang
mijn diepste trilling
de kleinste rimpeling
laat ’t vervloeien
in leegte
in stilte

Stilte wordt leeg
leegte wordt vol
verdrijft mijn ego
en dan
is er eigenheid
ik voel me vrij

In mijn wezen
geborgen
voel ik ruimte
volheid
blijheid & liefde

Klankschaal
mijn focus
laat deze echo
weerklinken
in al mijn doen
en laten.

Hedwig Zwart

klankmeditatie door Yoganand

Fiona Vermeer – Het Alles

Aquarel n.a.v. de eenheidsbeleving die
Fiona had tijdens een klankmeditatie & healing
door Yoganand.

Praktische informatie

Het corona protocol in Ananda

Data

Woensdagavond 29 september 4 plaatsen vrij

Vrijdagavond 22 oktober10 plaatsen vrij

Andere data volgen.

Beschikbare plaatsen

I.v.m. de anderhalvemetermaatregel zijn er slechts maximaal 11 plaatsen beschikbaar.  Aanmelden is verplicht (zie hieronder)

NB Aanmeldingen die korter dan 72 uur van te voren worden afgezegd of in geval van no show zullen wij, ongeacht de reden, de entree in rekening brengen. (Wel is het mogelijk dat je bij verhindering zelf voor vervanging zorgt).

Aanvang

19.30 u.

Entree

€20,- (contant a.d. zaal / geen pin)

Aanmelden