Klankmeditatie en healing

Woensdagavond 15 april

De klankavond op woe 15 april gaat ivm maatregelen tegen corona niet door

De klankmeditatie en healing avond wordt gegeven door Yoganand. Tijdens een klankmeditatie en healing stemt hij zich af op de energie van de aanwezigen in de zaal. De liefde van het hart zal tijdens de klanksessie de leidraad zijn.

klankmeditatie door Yoganand

Helende klanken 

Op geïnspireerde wijze bespeelt Yoganand tijdens de klankmeditatie Tibetaanse klankschalen, trommels en andere sjamanistische instrumenten. Daarnaast maakt hij gebruik van de helende werking van zijn stem door bijzondere mantra’s of oerklanken te zingen.

Je zult bij het bespelen van de instrumenten, en ook bij de zang, bijzondere trillingen ervaren. Je gaat voelen hoe hierdoor de energie in het bewustzijn op een unieke wijze in beweging wordt gebracht. Zo ontstaat er een helende en ontspannende werking op je fysieke, emotionele, mentale en spirituele welbevinden.

Stromende levenskracht door klankmeditatie & healing

Oude blokkades en verstoringen zullen zo gemakkelijker oplossen, waardoor er weer ruimte in jezelf komt voor creativiteit, zelfexpressie, evenwicht, positiviteit, gezondheid en vrede.

Een bijzondere stroom van energie wordt zo opgang gebracht, een stroom die in yoga wel Kundalini Shakti genoemd wordt, en je dichter bij de Bron in je zelf brengt.

Ervaringen

Ik heb al op vele plaatsen klankmeditaties bijgewoond. De klankmeditatie & healing bij Yoganand heb ik als zeer krachtig en helend ervaren. Nog nooit was ik zo diep ontspannen, zelfs tot in mijn botten! Heel bijzonder. Daar wil ik van Eindhoven wel voor naar Ellecom komen.
Claudia

Echo van mijn ziel
Inspiratie naar aanleiding van een klankmeditatie & healing door Yoganand.

Klankschaal
mijn focus
vang
mijn diepste trilling
de kleinste rimpeling
laat ’t vervloeien
in leegte
in stilte

Stilte wordt leeg
leegte wordt vol
verdrijft mijn ego
en dan
is er eigenheid
ik voel me vrij

In mijn wezen
geborgen
voel ik ruimte
volheid
blijheid & liefde

Klankschaal
mijn focus
laat deze echo
weerklinken
in al mijn doen
en laten.

Hedwig Zwart

klankmeditatie door Yoganand

Fiona Vermeer – Het Alles

Aquarel n.a.v. de eenheidsbeleving die
Fiona had tijdens een klankmeditatie & healing
door Yoganand.

Praktische informatie

Data

Woensdagavond 15 april ’20

Andere data volgen.

Aanvang

19.30 u.

Docent

Yoganand

Entree

€20,-

Reserveren is gewenst.

NB Reserveringen die korter dan 48 uur van te voren worden afgezegd of in geval van no show zullen wij, ongeacht de reden, de entree in rekening brengen.