In ons Ananda Yoga Centrum geven wij, samen met ons team, diverse opleidingen, cursussen en workshops in Yoga, Ayurvedische Massage, Kinderyoga, Zwangerschapsyoga en Spirituele Ontwikkeling.

Al meer dan veertig jaar zijn wij, Ishwari (Dorien van den Berg) & Yoganand (Chris Gerritsen), geïnspireerd door de oosterse wijsheid.
Wij zijn dankbaar voor de mooie kennis, inspirerende inzichten en de vele vaardigheden die wij van leraren en spirituele gidsen mochten ontvangen.
En in Ananda willen wij dit graag delen via onze opleidingen, cursussen, lessen, workshops en consulten.

In onze activiteiten combineren wij het leren van praktische vaardigheden en technieken met het ontwikkelen van persoonlijke groei en intuïtie.

“The greatest achievement in life is not material power or possession. The greatest achievement is knowing and becoming all that you are.”

Sri Vasudeva.’

Ontwikkel jezelf

Referenties

De Yoga docenten opleiding heeft mijn leven veranderd. In deze opleiding heb ik kennis gemaakt met diverse aspecten van yoga en ben ik gedegen voorbereid op het lesgeven.

De opleiding Ayurvedische massage heeft mij veel meer gebracht dan alleen het beheersen van deze prachtige techniek. De lessen zijn leerzaam, duidelijk en inspirerend.

Ik vond de Zwangerschapsyoga Opleiding een mooie en bijzondere verdieping met veel adequate informatie en oefeningen, die ik nu met veel plezier doorgeef.