Het Ananda Yoga Centrum is een initiatief van ons, Ishwari & Yoganand. Al meer dan vijfendertig jaar is yoga een belangrijke leidraad in ons leven.

Wij hebben van leraren, spirituele begeleiders, cursisten en cliënten kennis en inzichten mogen ontvangen, die wij in Ananda willen doorgeven via onze cursussen & lessen, opleidingen, workshops en consulten.

Belangrijk in al onze cursussen, opleidingen, workshops en consulten is bewustwording (het verkrijgen van inzicht), het ervaren van Liefde, en het goed leren omgaan met je persoonlijke kracht om zo te gaan handelen vanuit je innerlijke Bron, het Zelf.

“The greatest achievement in life is not material power or possession. The greatest achievement is knowing and becoming all that you are.”

Sri Vasudeva.’

Ontwikkel jezelf

Referenties

De Yoga docenten opleiding heeft mijn leven veranderd. In deze opleiding heb ik kennis gemaakt met diverse aspecten van yoga en ben ik gedegen voorbereid op het lesgeven.


De opleiding Ayurvedische massage heeft mij veel meer gebracht dan alleen het beheersen van deze prachtige techniek. De lessen zijn leerzaam, duidelijk en inspirerend.


Ik vond de Zwangerschapsyoga Opleiding een mooie en bijzondere verdieping met veel adequate informatie en oefeningen, die ik nu met veel plezier doorgeef.