Indian Head Massage

Workshop Indian Head MassageDeze workshop is een inspirerende dag met ayurvedische massage, yoga & meditatie, waarin je de drukte van alledag kunt loslaten en weer in contact komt met de universele stromende energie. Een geweldig cadeau aan jezelf!

In de workshop Indian Head Massage leer je gebruik te maken van ayurvedische technieken, waarbij stevige druk afgewisseld wordt met zachte ‘strijkingen’ op het hoofd, het gezicht, de nek, de schouders, de bovenrug, de borst en de armen. In deze gebieden bevinden zich belangrijke energiecentra. Door stress of een verkeerde houding zien we vaak dat spanningen zich hier vastzetten. Dit kan leiden tot allerlei klachten in schouders, nek of hoofd.

De Indian head massage biedt je een zachte en effectieve massagemethode waarbij je gebruik maakt van warme oliën. Rust, ruimte en een diepe ontspanning zul je door deze massage gaan ervaren. Ze is heilzaam voor jong en oud.

De dag

We beginnen de dag met enkele ademoefeningen, die je helpen je gedachten tot rust te brengen, en yogaoefeningen voor o.a. schouders, nek, borst en bovenrug. Zo komen we los van de drukte van alledag en stellen ons gemakkelijker open voor de massage.

Na een korte inleiding volgt een duidelijke instructie van de Indian Head Massage en gaan we in tweetallen masseren: je leert de massage te geven, en ook zul je zelf de massage ontvangen. De dag wordt afsloten met het uitwisselen van ervaringen en een korte meditatie.

Toepassing

De Indian Head Massage is te gebruiken zowel in huiselijke kring als in jouw praktijk. De Indian Head Massage is ook uitstekend toe te passen naast andere behandelmethoden, en wordt vaak ervaren als een prachtige verdieping en/of aanvulling van je yogapraktijk, ayurvedische massage, voetreflexzone massage, reiki en andere healing- en massagemethoden.

Praktische informatie

Datum

zaterdag 8 april ’17 –  VOL

vrijdag 8 september ’17.

Tijd

De dag begint om 9.30u en duurt tot ± 16.00u.
De thee staat klaar vanaf 9.15u.

Docente

Ishwari

Studiekosten

Kosten € 89,-. (incl. 21 % BTW)
Met: uitgebreide cursussyllabus, oliën en thee.

Inschrijving

Wil je deelnemen aan deze dag?

  • Maak dan de studiekosten t.w. €89,- over naar
    bankrekening NL18 INGB 000 25 10 929
    t.n.v. P.T.M. vd Berg – ELLECOM,
    o.v.v. Naam deelnemer/deelneemster + Ind.Head workshop sept17.
  • En vul je gegevens online in via het contactformulier.

Wij wijzen je erop dat je inschrijving definitief is, nadat wij het bovengenoemde bedrag ontvangen hebben.
Dit bedrag is inclusief €25,00 inschrijfgeld & administratiekosten.
Bij annulering v.a. 30 augustus ’17 vindt er geen restitutie van de studiekosten meer plaats.

Vervolg?

De workshop is tevens een mooie kennismaking voor hen, die de opleiding Ayurvedische Massage: abhyanga & voetreflexzone willen gaan volgen.